Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nün İlçe Gazetelerinin Resmi İlan ve Reklam Yönetmenliği değişikliği ile ilgili kararı Resmi Gazetenin 1 Şubat 2023 ve 32091 sayılı nüshasında yayınlanmıştı.

Yayınlanan karar doğrultusunda,ilçe gazetelerinin yayınlarıyla ilgili bazı değişikliklerin yapıldığı ve yapılan değişikliklerin Türkiye geneli ilçe gazetelerinde 1 Nisan 2023 tarihi itibariyle yürürlüğe gireceği belirtilmişti.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nün aldığı karar gereği, Yeşilpınar Gazetesi olarak 26 Aralık 2006 tarihinden itibaren haftada bir kez yayın hayatına devam eden gazetemiz, 1 Nisan 2023 tarihi itibariyle haftada 2 gün yayınlanarak siz değerli okuyucularımızla buluşmaya devam edecektir.

17 yıldır “ Değişim Önce Gönüllerden Başlar” sloganıyla yerel basının tüm sorumluluklarını üstlenerek çıktığı bu yolda gazeteciliğin temel prensiplerini, basın-yayın organı olmanın bütün kaidelerini yerine getiren gazetemiz, yerel demokrasiye, yerel yönetimlere katkı sunmayı, hep daha iyisini, daha fazlasını, daha güzelini yapma azminde olmayı bırakmayacaktır.  Gazetemiz dün olduğu gibi bugün de ilkeli, sağduyulu, tarafsız bir gazetecilik anlayışıyla rotasını bozmadan Karapınar'da yayın yapan tek yerel gazete olarak yoluna haftada 2 gün sizlerle buluşarak devam edecektir.

Bu uzun soluklu değerli yolculuğumuzda bize eşik eden, destek veren, değer gösteren başta Karapınar protokolüne, kamu ve özel kurum ile kuruluşlarımızın güzide temsilcilerine, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli üyelerine, çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Gazetemiz alınan karar doğrultusunda siz değerli okuyucularımızla 1 Nisan 2023 tarihi itibariyle salı ve cuma günleri yayın hayatını sürdürecektir.

Yeşilpınar Gazetesi; gazeteciliğin temel ilkelerine sadık, ilkeli, dürüst habercilik anlayışıyla ilçemizin, bölgemizin ve ülkemizin büyümesine, gelişmesine ve ilerlemesine katkı sunmaya devam edecektir.

Yeşilpınar Gazetesi ailesi olarak saygılarımızla kamuoyuna duyururuz.