• USD 32,55
  • EUR 35,00
  • ALTIN 2.440,41
  • BİST100 9.717
  • BTC 65.065
7 saat önce YEREL HABERLER

Konya’nın Karapınar ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil traktörle çarpıştı. TOFAŞ sürücüsü, hurdaya dönen aracın içinden yara almadan çıktı.

7 saat önce BÜYÜKŞEHİR

Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında şehrin çocuklarının çok yönlü gelişimine katkıda bulunan Bilgehanelerde öğrenciler, 23 Nisan'ı uçurtma şenliğiyle kutladı.

7 saat önce SAĞLIK

Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cemil Çelik konu hakkında bilgiler verdi.  Çocukların arkadaş ilişkisi, davranış kalıpları, empati kurma, benlik saygısı ve eğlence ortamı gibi birçok unsuru içerisinde barındırmaktadır.

11 saat önce YEREL HABERLER

Kaza, Karapınar-Ereğli kara yolunun 11. kilometresinde meydana geldi.

1 gün önce EĞİTİM

Karapınar Sınav Koordinatörü Öğr. Gör. Naim Çağlar DİRİ'nin verdiği bilgilere göre, ilçemizde bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvuran kişi sayısı 1678'e ulaştı.

1 gün önce SAĞLIK

Aşılama her yıl milyonlarca insanın hayatını kurtaran en başarılı, etkili ve düşük maliyetli sağlık müdahalelerinden birisidir.

1 gün önce EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı'nın 2023/28 sayılı Genelgesi kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Şehrimiz İmzamız projesi çerçevesinde Karapınar Atatürt spor salonunda gerçekleştirildi.

1 gün önce YEREL HABERLER

Yeşilyurt Mahallesi Salur 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistin'e yardım kampanyasına destek verdi.

1 gün önce YEREL HABERLER

Konya Tarım İl Müdürü Duran Seçen, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve MHP İlçe Başkanı Ercan Alp'ı makamında ağırladı.

1 gün önce BELEDİYE

İbrahim Önal, belediye başkanlık makamında kendisini kutlamak üzere gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

RESMİ İLANLAR
Karapınar nöbetçi eczaneleri
Reklam Bloğu