Kıymetli okurlar;
    28 Mart 2022 Pazartesi bizim için çok anlamlı bir gün oldu. "Bir iyilik bir tebessüm"düşüncesi ile yola koyulduğumuz, hüznü ve sevinci aynı anda yaşadığımız iyilik seferberliği dün gerçekleşti. Bir ay üzerinde çalıştığımız bu harekete destek verenlere sonsuz şükranlarımızı sunuyor, bu hareketin bir halkası oldukları için teşekkür ediyorum. Bu faaliyette desteklerini ensemizde hissettiğimiz İlçe Kaymakamı'mız Oğuz Cem Murat'a, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka' ya Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Önal'a, bizleri güzel bir şekilde misafir eden okul idarecilerine, basın temsilcilerimiz Oğuz Zengin 'e ve Mithat Korkusuz' a ayrıca teşekkür ederim.
    İstanbul'da yaşayan Kâzım İleri kardeşimiz, acısı ilk günkü gibi içimizde duran Çanakkale Biga ilçesi Karabiga Beldesi'nde gemi arama vazifesi sırasında, merdivenlerden ambara inerken düşüp ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Çanakkale Kaçak İstihbarat Bölge Amirliği'nde görevli Gümrük Muhafaza Memuru, çocukluk arkadaşımız Ahmet Serkan Yarımoğlu'nun anısına İstanbul'da hayırlı bir işe girişti. Fakir ve engelli çocuklara giyim yardımı yapmak için ellerimi kollarını sıvadı. Kâzım kardeşimiz bu iyilik hareketini Mart ayında Karapınar'da yapabilir miyiz? diye bana sordu. Beni ziyadesiyle mutlu etmişti bu soru. Neden olmasın? Dedim. Yola çıkanı Allah yolda koymazmış. Bizim hikâyemizde tam böyle aslında. Yola çıktık onlarca kişiyi bir anda kendimizle beraber bulduk.Ve Karapınar'da 200'ün üzerinde ihtiyaç sahibi öğrencinin yüzünü güldürdük. Gayret bizdendi tevfik Allahtan. Hamdolsun güzel noktalara ulaştık. Bazen insan şartlar ne olursa olsun çocukların yüzüne bakıp ısınıyor. Çocuklar hediye paketini açınca biz bunu hissedeceğiz. İnşallah kardeşimizin ruhuda hissedecek bunu.
Değerli Okurlar;
    Her şey insanı sevmekle başlar. Bir çocuğun kalbine giden yol onu sevmekle, başını okşamaktan geçer. İnancımız odur ki kalplerin katılaşmaması için "yetimi sev, onu okşa" diyen bir dinin mensuplarıyız. Bu şiarla yola koyulduk. Taze dimağlara, körpe yüreklere iyiliği ektik hamdolsun.Ve bu şarkı burada yarım kalmayacak inşallah. Şehitlerimizin anısına ilçemizde okul kütüphanelerimize kitap desteği için çalışacağız. Bir mum diğer bir mumu ateşlemekle kendi ışığından bir şey kaybetmez. Bu düşüncelerle adımlarımızı hızlandıracağız. Hüznü ve sevinci aynı anda yaşadığımız ve adını "Bir iyilik bir tebessüm" koyduğumuz bu iyilik hareketimiz, kalbimizde yeni yollar açtı. Bir başkasının yaşamına yardım etmeyen yaşamın anlamını bilemez. Paylaşmayan insan güzelliklerin kıymetini anlayamaz. İyilikler paylaşılınca güzel olur.
    Bu duygu ve düşüncelerle çıkmış olduğumuz iyilik hareketine destek veren herkesi yeniden sevgilerin en güzeli ile selamlıyorum. Bu hareketimizi öğrenip destek veremeyen ama kalben mutlu olan, kalplerinde sevgi tohumu oluşan kardeşlerimizide selamlıyorum. Yüreği aynı aşk için çarpan herkesi sevgiyle kucaklıyorum. Çocukların kalplerinde oluşacak sevinç yumakları onların ve sevdiklerinin üzerine olsun. Yolda olmaya devam edeceğiz. Her şey bir şey ile başlar. Bunu başlatmanın sevincini, mutluluğunu yaşıyoruz. Yolda olduğumuz değerli arkadaşlarım Kazım İleri, İlker Sivrikaya, Adem Tuzcuoğlu'na insanların kalplerinde yeni bir dünya inşa ettikleri için çok teşekkür ediyorum.Bu iyilik hareketini yaparken ve ben bu yazıları yazarken Rabbim Ahmet Serkan Yarımoğlu kardeşimizin ruhunu haberdar eylesin. Ölüm hangi yaşta olursa olsun zor. Genç ölüm ayrı bir zor. Onu anıyor, rahmetle yad ediyorum. Güzellikleri ve sevinçleri duyacağımız nice güzel yazılarla beraber olmak umuduyla hepiniz yüreğinizin sahibine emanet olun.