• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 66.810
8 ay önce YEREL HABERLER

Karapınar Murat Kurum Fen lisesi 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına başladı.

8 ay önce YEREL HABERLER

Gazetemiz sahibi Himmet Türkmen gazetemiz muhabiri, Aynı zamanda İHA VE TRT Karapınar muhabiri Mithat Korkusuz , ile birlikte yeni atanan Kaymakam Şenol Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

8 ay önce EĞİTİM

Karapınar  genelinde 2023-2024 Eğitim ve Öğrenim Yılı ilk yarı zili bugün çaldı.

8 ay önce YEREL HABERLER

İlçesinde yaşayan Kore Gazisi Mehmet  Naci  Önde 91 yaşında  hayatını kaybetti.

8 ay önce RESMİ İLANLAR

ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(EÜAŞ) SATIN ALMA VE MALZEME YÖNETİMİ DAİRE BAŞKANLIĞI Karapınar Maden Etüt Tesis Müdürlüğü ihtiyacı 5 kişi ile 36 ay süreli özel güvenlik hizmet alım işi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

8 ay önce YEREL HABERLER

Karapınar Kaymakamlığı, Karapınar Belediyesi ve Karapınar Yeşilyurtlular Eğitim Bilim Kültür Dayanışma ve Karacadağı Geliştirme Derneği iş birliğiyle 8-9 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleşti.

8 ay önce YEREL HABERLER

7 Eylül 2023'de yapılan Ulusal Süt Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

8 ay önce SAĞLIK

Karapınar İlçe  Sağlık Müdürlüğü 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, Koruyucu sağlık hizmetleri çalışmalarının daha da yaygınlaştırması, sağlık eğitimleri ve etkinlikler düzenleyerek toplum bilincinin artırılması, hastalıkların meydana gelmeden önlenebilmesi ve neticede toplumun yaşam standartının yükseltilmesi için bir çok noktada stant açtı.

8 ay önce YEREL HABERLER

Konya Karapınar’da Ekrem Erkan, Ayşenur Boztaş’a evlilik teklif etmek için vinç kiraladı. Sepete binen Erkan, 5. kata kadar çıkıp klarnet çalarak teklif etti. Evet cevabını alan genç, kız almaya at ile geldi. Erkan, “Güzel bir anı olmasını istedim” dedi.

8 ay önce YEREL HABERLER

Resmi Gazete’de yayımlanan son Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karapınar Kaymakamlığı’na atanan Şenol Öztürk yeni görevine başladı.

RESMİ İLANLAR
Karapınar nöbetçi eczaneleri
Reklam Bloğu