Karapınar Kaymakamı Şenol ÖZTÜRK başkanlığında düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısı ilgili bürokrat ve siyasetçilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kaymakam ÖZTÜRK Karapınar Süt Üreticileri Birliğini Ziyaret Etti Kaymakam ÖZTÜRK Karapınar Süt Üreticileri Birliğini Ziyaret Etti

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen Seçim Güvenliği Toplantısı’na Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet YAKA, Karapınar İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Nuray ÜNLÜ, Karapınar İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ, Karapınar İlçe Emniyet Müdür V. Salih ERDEM, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İÇALAN, Karapınar İlçe Seçim Müdürü Yasin GÜNGÖR, MEDAŞ Müdürü Mustafa KALKIR ve Karapınar Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür V.  Muhammet SARNIÇ katıldı.

Toplantıda, seçim öncesi alınacak tedbirler, seçim günü uygulanacak güvenlik önlemleri ve seçim sonrası olası senaryolar üzerinde detaylı olarak görüş alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, demokratik bir seçim ortamının oluşturulması ve seçmenlerin iradesinin doğru şekilde yansıtılması için iş birliği içinde hareket etme kararlılığını ortaya koydular.

Karapınar Kaymakamlığı, seçim sürecinin şeffaf, adil ve güvenilir bir şekilde yönetilmesi için gerekli tüm adımların atılacağı taahhüdünde bulundu. Toplantı sonunda yapılan değerlendirmeler ve alınan kararlar, Karapınar halkının seçim sürecine güvenle bakmasını sağlayacak.