• USD 32,27
  • EUR 35,14
  • ALTIN 2.506,26
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.662

Kaymakam Senol Öztürk Haberleri

Kaymakam Senol Öztürk haberleri ve güncel Kaymakam Senol Öztürk gelişmeleri, Kaymakam Senol Öztürk ile ilgili tüm video, Kaymakam Senol Öztürk fotoğrafları ve Kaymakam Senol Öztürk haberleri Konya Karapınar Son Dakika Haberleri, Karapınar Güncel Haberler, Konya Karapınar Yerel Haberleri, Karapınar İnternet Ga. sitemizde


KAYMAKAMLIK

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan 'Vergi Haftası' nedeniyle Vergi Dairesi Müdürü Osman AYDOĞAN Kaymakam Şenol ÖZTÜRK ’ü makamında...

KAYMAKAMLIK

İlçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, samimi diyaloglar kurarak esnafların talep ve sorunlarını dinledi.

KAYMAKAMLIK

Kaymakam Şenol ÖZTÜRK başkanlığında gerçekleşen Proje Koordinasyon Birimi toplantısı,  ilçemizde gerçekleştirilebilecek projelerin incelenmesi ve planlanması amacıyla Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KAYMAKAMLIK

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İhsan BOSTANCI ve beraberindeki heyet, Kaymakam Şenol ÖZTÜRK'ü ziyaret etti.

YEREL HABERLER

Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem açılışı kapsamında Özel Mimar Sinan Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

YEREL HABERLER

Kaymakam Şenol ÖZTÜRK başkanlığında 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı ikinci dönem tedbirleri toplantısı gerçekleşti.

KAYMAKAMLIK

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah NEŞELİ, Kaymakam Şenol ÖZTÜRK'ü makamında ziyaret etti.

YEREL HABERLER

Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Mehmet YAKA ile birlikte yapım aşamasında olan İsmet Büyükyaylacı İlkokulu'nun yeni binasında incelemelerde bulundu.

YEREL HABERLER

Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen "Bir Bilene Sor" konferansında Kaymakam Şenol ÖZTÜRK üniversiteli gençlerle bir araya gelerek yerel...

YEREL HABERLER

Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, çarşamba günü Karapınar Şehit Ömer HALİSDEMİR Kapalı sebze ve sergi pazarına kurulan semt pazarını ziyaret etti.

RESMİ İLANLAR
Karapınar nöbetçi eczaneleri
Reklam Bloğu