Belediye başkanı  Mehmet  Yaka Yaptığı konuşamada, Kendisi  görevine adamış birisiydi. İlçemizde güzel işler yaptık. Birlikte çalışmaktan onur duyduk . Karapınar’da unutulmayacak kaymakamlar arasına adınız yazdırdı. Hizmetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Karapınar'da Trafik Kazası 24 kişi Yaralandı Karapınar'da Trafik Kazası 24 kişi Yaralandı

Kaymakam Oğuz Cem Murat ise, Karapınar da görev yapmaktan mutlu olduğunu kaydederek, Sıcak ve samimi ortamda hizmet etmeye çalıştım. Şunu açıkça söylemeliyim ki kendimizi ailem olarak Karapınarlı olarak görüyoruz. Buradan gitsem de bize açılacak binlerce evin kapısı var .

Görev yaptığım süre içerisinde;  herkes eşit, adil, dürüst, açık ve birleştirici olmaya gayret ettim. Şunu biliniz ki Ereğli’de bir kardeşiniz var.7/24 saat bana ulaşabilirsiniz. Benim Karapınar’da 50 bin evim var bunu biliyorum. Ereğli’ye geldiğinizde hepinizi beklerim. Geldiğinizi başkalarından duymayayım o zaman üzülürüm.

Başımız dik alnımız ak şekilde  geldik ve aynı şekilde ayrılıyoruz. Vedalar bizim için zordur. Her veda bir başlanıçtır. 14 yıldır bu mesleği yapıyorum ve bu süresince her yerde görev yaptım. Bir kaymakamın birlikteliği sağlaması kaymakamı mutlu eder.3 yıldır göre yapıyorum kendimizi Karapınar’a sunduk.  2  evladımız var. Onlar kendilerini  Karapınar’lı olarak görüyorlar. Bulunduğumuz yerlerde işimiz vebaldir. Hepimiz farklı görevlerdeyiz. Bu makamlar ve mevkiler geçici. Bulunduğumuz yerlerde neyi nasıl güzel hizmet ederiz onu düşünmeliyiz. Burada  eski bakanımız Murat Kurum’a çok teşekkür ederim. Karapınar çok şanslı kendisi gibi bir bakanı oldu.  Kendini Karapınar’a ait hissetti. .Değerli  insanın  Karapınarlı olması gurur verici. Geldiğim günden beri şu ana kadar kendisi her zaman bizi destekledi. Karapınar kendisinin değerini bilmeli ve etrafında bütünleşmelidir” dedi.