Programa İlçe Müftüsü  Dr.Sırrı Fuat ATEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İÇALAN, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Muhammed Ali KARAKUL,  Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.
Program Şehit ve Gazilerimiz için Saygı duruşu ardından İstiklal Marşı'nın okunması, Din Hizmetleri Uzmanı Berat KOLAY hocanın Kur'an Kerim tilaveti, Mehmet TOKER hocanın sunumu, Bilgi yarışması, Yazar kitap imzası ile son buldu.
Program öncesinde Karapınar Belediyesi'nin katkılarıyla Mehmet TOKER hocanın " Karşı komşunun Kızı " Kitabı Liseli Gençlere hediye edildi.  Kitabı okuyan Gençlerimizin katılımı ile gerçekleşen programda, Konya İl Uzman Vaizi Mehmet TOKER hoca kitapta yer alan konulara değinerek öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.
Günümüz Dünyasında Gençlerimizin İnanç, Kaza, Kader ve Ahiret ile alakalı konularda gençlerimizin merak ettiği sorular cevap buldu. 
Ardından Kahoot  uygulaması üzerinden " Karşı Komşunun Kızı" kitabından sorular ile yarışma düzenlendi, yarışmada ilk 10 'a giren öğrencilere sürpriz hediyeler ilçemizde Gençlik faaliyeti düzenleyen çeşitli vakıfların sponsorluğunda, hediyeler İl Vaizi  tarafından takdim edildi.
Program sonundan Mehmet TOKER hoca Karşı "Komşunun Kızı Kitabını" Gençlerimize imzaladı.

Gıda Güvenliği Gıda sektöründe Taklit ve Tagrişler Konulu Seminer Gıda Güvenliği Gıda sektöründe Taklit ve Tagrişler Konulu Seminer