Tayfur Altıntaş 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerde MHP'den Karapınar  Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu Ankara'da Genel merkeze yaptı.

Tayfur Altıntaş adaylık başvuru sonrası yaptığı açıklamada ; Karapınar Belediyesi Meclis Üyesi olarak göreve geldiğim 31 Mart 2019 tarihinden bu yana yaptığımız çalışmalar ve ilçemizin durumu hakkında hazırlamış olduğum raporu MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey'e arz ettim ve binlerce yıldır sancak sancak dalgalanan ülküsüne mahfuz bir şekilde  temsil edebilmek için  adaylığımı yüksek müsadelerini arz ettim.

Millet Bahçesi'nde 23 Nisan Coşkusu Millet Bahçesi'nde 23 Nisan Coşkusu

Altıntaş"  Hiçbir zaman hırs, ihtiras ve oyun kurarak bir şeyler elde etmenin derdinde olmadık. Her zaman gönüller fethetmeye gayret ettik. Bu sürecin hizmet için yarış havasında diğer adaylarımız ile birlikte geçmesini diler, Mahalli idareler seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde, öncelikle 31 Mart 2024'te yapılacak seçimlerin, Ülkemiz ve Karapınar'ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.’dedi.

Tayfur Altıntaş Kimdir :

1993 yılında Karapınar'da dünyaya gelen. İlköğretim ve lise eğitimini Karapınar'da tamamladı. Üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Elektrik elektronik bölümünde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde eğitim hayatına halen devam eden Altıntaş 2005 - 2012 yılları arasında Karapınar Ülkü Ocakları'nda çeşitli görevlerde bulunmuş bulundu. 2012-2015 yılları arasında ise Ülkü Ocakları Konya il başkanlığında çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2015-2017 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Karapınar İlçe Başkan Yardımcılığı, 2017-2019 yılları arasında Karapınar Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı yapmıştır. 2019 mahalli idareler seçiminde Karapınar Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen ALTINTAŞ halen görevine devam etmektedir. Şu an Karapınar'da ikamet etmekte olup tarım, enerji ve hizmet sektöründe kariyerini sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.