• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.900
3 hafta önce YEREL HABERLER

Konya’nın Karapınar ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil traktörle çarpıştı. TOFAŞ sürücüsü, hurdaya dönen aracın içinden yara almadan çıktı.

3 hafta önce BÜYÜKŞEHİR

Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında şehrin çocuklarının çok yönlü gelişimine katkıda bulunan Bilgehanelerde öğrenciler, 23 Nisan'ı uçurtma şenliğiyle kutladı.

3 hafta önce SAĞLIK

Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cemil Çelik konu hakkında bilgiler verdi.  Çocukların arkadaş ilişkisi, davranış kalıpları, empati kurma, benlik saygısı ve eğlence ortamı gibi birçok unsuru içerisinde barındırmaktadır.

3 hafta önce YEREL HABERLER

Kaza, Karapınar-Ereğli kara yolunun 11. kilometresinde meydana geldi.

3 hafta önce EĞİTİM

Karapınar Sınav Koordinatörü Öğr. Gör. Naim Çağlar DİRİ'nin verdiği bilgilere göre, ilçemizde bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvuran kişi sayısı 1678'e ulaştı.

3 hafta önce SAĞLIK

Aşılama her yıl milyonlarca insanın hayatını kurtaran en başarılı, etkili ve düşük maliyetli sağlık müdahalelerinden birisidir.

3 hafta önce EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı'nın 2023/28 sayılı Genelgesi kapsamında, Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Şehrimiz İmzamız projesi çerçevesinde Karapınar Atatürt spor salonunda gerçekleştirildi.

3 hafta önce YEREL HABERLER

Yeşilyurt Mahallesi Salur 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistin'e yardım kampanyasına destek verdi.

3 hafta önce YEREL HABERLER

Konya Tarım İl Müdürü Duran Seçen, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve MHP İlçe Başkanı Ercan Alp'ı makamında ağırladı.

3 hafta önce BELEDİYE

İbrahim Önal, belediye başkanlık makamında kendisini kutlamak üzere gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

RESMİ İLANLAR
Karapınar nöbetçi eczaneleri
Reklam Bloğu