• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.900
3 hafta önce KAYMAKAMLIK

Yeşilay Konya Şube Başkanı Zeliha ÜSTÜN ARGON, Yeşilay Karapınar Temsilcisi Lokman SAYAR ve beraberindeki heyet Kaymakam  Şenol ÖZTÜRK 'ü makamında ziyaret etti.

3 hafta önce YEREL HABERLER

Bisikleti ile dünya turuna çıkan  28 yaşındaki  Antonin Crusson Haziran ayı’na kadar Türkiye’yi gezeceğini söyledi.

3 hafta önce SİYASET

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) genel kurulunda Gazze konulu oturumda söz alan AKPM Türk Grubu üyesi ve Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, duygusal ve etkileyici bir konuşma gerçekleştirdi.

3 hafta önce BÜYÜKŞEHİR

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan teknoloji müzesi geçmişle günümüz arasında köprü oluyor.

3 hafta önce RESMİ İLANLAR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT tarafından 2019 yılında başlatılan Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) üzerinden, beş yılda gönderilen elektronik tebligat adedinin

3 hafta önce BÜYÜKŞEHİR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

4 hafta önce YEREL HABERLER

Konya’nın Karapınar ilçesinde  etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

4 hafta önce YEREL HABERLER

Yangın  saat 13.45 sıralarında  kullanılmayan evde meydana geldi. Kale mahallesinde bos evde bilinmeyen nedenle yangın cıktı.

4 hafta önce ULUSAL HABERLER

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ereğli Belediye Başkanı seçilen Umut Akpınar, seçildikten hemen sonra görevinin ilk günlerinde, seçim vaatlerinden biri olan şeffaflık ilkesini hayata geçirerek, belediyenin boğucu borç yükünü halka açıkladı.

4 hafta önce BELEDİYE

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, mazbata alım töreninin ardından yoğun ziyaretçi akınıyla karşılaşıyor.

RESMİ İLANLAR
Karapınar nöbetçi eczaneleri
Reklam Bloğu