Bunlar arasına Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat’da yer aldı.İlçemze3 yıl önce atanan ve samimi davranışları  yanında iletişini ile de ön plana çıkan Kaymakamımız Oğuz Cem Murat Konya Ereğli Kaymakamı olarak atandı.

Yerine ise Batman ili Hasankeyf kaymakamı Şenol Öztürk atandı.

KAYMAKAM ŞENOL ÖZTÜRK KİMDİR?

1989 yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Araklı’da tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Mülki İdare Amirliği mesleğine Trabzon Kaymakam Adayı olarak başladı. Sırasıyla Kütahya-Tavşanlı, Antalya-Gazipaşa’da Kaymakam Refikliği ve Ordu’nun Gülyalı ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Daha sonra bilgi ve deneyiminin artması amacıyla İngiltere Leicester Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi alan Kaymakam ÖZTÜRK sırayla Edirne Lalapaşa, Elazığ Arıcak Kaymakamlığı görevlerini yürüttü.

14 Temmuz 2020 tarihli ve 31185 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Hasankeyf’e  atanan Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, Ebru ÖZTÜRK ile evli olup 2 çocuk babasıdır, iyi derecede İngilizce bilmektedir.