Üniversite Öğrencileri, Tilkili İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti Üniversite Öğrencileri, Tilkili İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti

Gazetecilerin hayallerini süsleyen Sürekli basın kartını Mart 2024 komisyonunda alınan kararla almaya hak kazanan gazeteci Korkusuz,bu özelliği ile de Karapınar’da  bu kartı alan “İlk ve tek” olma özeliğini taşıyor.
Aynı zamanda İHA  ve TRT muhabiri olan  sayısız başarılı haberlere imza atan Korkusuz, İletişim Başkanlığı tarafından “Basın Şeref Kartı” olarak da bilinen, ömür boyu taşıma hakkı kazandıran “Sürekli Basın Kartı” na layık görülmekten mutlu olduğunu kaydetti. 
Korkusuz; Mesleğe başladığım daha dün gibi. İlk haberimi O zaman Sağlık Meslek lisesi müdürü olan Şinasi Öztürk ile yapmıştım. Geçen süre içerisinde ulusal televizyonlar başta olmak üzere ilçemizin tanıtımında  önemli rol oynayan sosyal, kültürel ve haberleri ekranlara taşıdım. Şimdi ise bir çok kişinin hayalı olan Sürekli basın kartını çalışarak  ve meslekte 30 seneyi geride bıraka almaya hak kazandım. Ünü olan unu olmayan meslekte emeği gecen herkese son 9 yıldır birlikte çalıştığım Yeşilpıar gazetesi sahibi Himmet Türkmen’e teşekkür ediyorum” dedi.  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 2024 yılının ilk  Basın Kartı Komisyonu toplantısında Korkusuz’un dosyasını da görüşerek karara bağladı.
Uzun yıllardır İletişim başkanlığı Basın Kartı sahibi olan Mithat Korkusuz’un kimliği Sürekli Basın Kartı'na dönüştürülerek, İletişim Başkanlığı tarafından kendisine ulaştırılacak . 
Sürekli Basın Kartı ne işe yarar?
Basın kartı mesleki avantajların yanı sıra gazetecilere çeşitli kolaylıklar sağlar: Sarı basın kartı sahipleri tüm şehirlerde ücretsiz ulaşım hakkına sahiptir. Kamuya ait müze, galeri, stat ve hipodromlara ücretsiz giriş haklarına sahiptir. Basın kartı olanlar resmi törenlere serbestçe giriş sağlayabilir.