Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Belediye Başkanı Mehmet Yaka, “menfur terör olaylarında şehit olan bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah’dan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi

1. madde; Kale mahallesinde Belediye tarafından yeni yaptırılan Kapalı Pazar yerinin 2016 yılı ücret tarifesinin belirlenmesi ile ilgili Plan Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

2. Madde; İlçenin Kesmez Mahallesinde imar planı notu tadilatı ile ilgili İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

3. Madde; İlçenin Akören mahallesinde imar planı notu tadilatı ile ilgili İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

4. Madde; 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına yardım yapılıp yapılmayacağı görüşüldü ve 5000.-TL yardım yapılması oy çokluğu ile kabul edildi.

5. Madde; İlçenin çeşitli mahallelerinde arsa satışlarının yapılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

6. Madde; Norm kadroda iptal ve ihdasın yapılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

7. Madde; İlçemizdeki mevcut Pazar yerlerinin Kale Mahallesinde yeni yapılan kapalı Pazar yerine taşınması, gününün belirlenmesi ve pazarcılara tahsis işlemlerinin yapılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

8. Madde; İlçenin İpekçi mahallesinde 671 ada da 18,19 ve 24 nolu parsellerde plan tadilatının yapılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

9. Madde; Alaaddin ve Hacı Ömerli Camii ve Mülakatı Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündeme alınan İlçenin Fatih Mahallesinde 744 ada 40 parsel içerisinde mevcut trafo binasının bulunduğu alanın imar planına Trafo alanı olarak plan değişikliğinin yapılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Başkada görüşülecek gündem maddesi olmadığından toplantının kapatılması oy birliği ile kabul edildi.