Dernek tarafından düzenlenen etkinlikler arasında tanıtım kitapçığı dağıtımı ve "Sıfır Atık Tiyatro" gösterisi programı yer aldı. Programa Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, Okul yöneticileri, Dernek Başkanı Av.Yahya Özüdoğru, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı.

KONYA ŞEKER’DEN ÇİFTÇİYE 293 MİLYON AVANS KONYA ŞEKER’DEN ÇİFTÇİYE 293 MİLYON AVANS

Öğrencilerle buluşan dernek yöneticileri, okullarda öğrencilere Hotamış ve yörelerinin kültürünü yansıtan hikaye, boyama kitapçığı, suluk ve benzeri hediyeler takdim edildi. Ayrıca, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sıfır Atık tiyatro gösterisinde patlamış mısır, pamuklu şeker ikramında bulunuldu.

Program sonrası açıklama yapan dernek başkanı Av.Yahya Özüdoğru, derneğin faaliyetlerinin her yıl çeşitli etkinliklerle katlanarak devam edeceğini belirterek, destek veren Konya Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanlığına, Mahalle Muhtarlarına, Okul Müdür ve Öğretmenlerine, Mahalle sakinlerine ve emeği geçen bütün hemşehrilerine teşekkür etti.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi Olarak bu etkinlikleri düzenleyen başta dernek başkanı Av. yahya Özüdoğru'ya,  yönetim Kurulu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.