23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

CHP’nin itirazının YSK tarafından ret edilmesi üzerine İbrahim Önal  sabah saatlerinde mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldıktan sonra görevi devralmak için Karapınar Belediyesi’ne geçti. Belediye Meclis salonunda  düzenlenen törene AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek ve Latif Selvi,AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, partililer  ile vatandaşlar katıldı.
Karapınar’ın yeni Belediye Başkanı İbrahim Önal ise, 51 bin kişinin Belediye başkanıyım. İnşallah hep birlikte ilçemize hizmet etme noktasında yarışacağız. Bize destek olan vatandaşlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız Bu tarihi ilçeye hizmet edebilmek” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Karapınar’ın AKP partinin ilk döneminden bu zaman kadar doğru tercihlerde bulunduğunu kaydederek,” Karapınar son yıllarda gelişmenin yaşandığı ilçelerin başında geliyor.4 dönemdir AK Parti belediyeciliği Karapınar’a değer kattı. Önemli hizmetlerde bulundu. Son dönemde ise Çevre Şehircilik İklim Değişikliği bakanı Murat Kurum Konya’mıza ve memleketi Karapınar’a tarihi hizmetlerde bulundu. Şimdi ise İbrahim Önal başkanımızla bu çıtayı daha da yükseğe taşıyacağız. Kendisi Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde sayısız projelere imza attı. Aynı başarısını  Belediye başkanlığı görevinde de sürdüreceğine inanıyoruz” diye konuştu.
Daha sonra Mehmet Yaka’dan  Belediye mührünü alan İbrahim Önal görevine başladı.