Haydi Bil Bakalım Bilgi ve Kültür Yarışmasında Konya İkincisi Olduk Haydi Bil Bakalım Bilgi ve Kültür Yarışmasında Konya İkincisi Olduk

Ziyarette Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ULUSOY, Başkan Yardımcısı Kerim KARA, Yönetim Kurulu Üyesi Nazif BOZU, Meclis Üyeleri Yaşar ÖZDİNÇ, Nazım YÜKSELER yeni seçilen Emirgazi Belediye Başkanı Mesut MERTCAN'ı ve Başkan Yardımcısı Aziz ECER'i ziyaret ederek görevlerinde başarı dilediler.

Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ULUSOY, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Emirgazi ilçemizin yeni belediye başkanı Mesut Mertcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. İlçemizin gelişimi ve refahı için işbirliği içinde çalışmaya hazırız" dedi.

Yeni seçilen Emirgazi Belediye Başkanı Mesut Mertcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyelerinin nazik ziyareti beni mutlu etti. İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınması için işbirliği yapacağımızdan emin olabilirler. Destekleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.