Ziyaret sırasında vatandaşların, hem Büyükşehir'de hem de Karapınar'da Cumhur İttifakı'na olan ilgisi dikkat çekti. Başkan adayı Önal, sanayi bölgelerine yönelik destek paketleri ve önemli projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Önal, sanayi esnafının önemine vurgu yaparak, "Sanayi bölgelerimizi daha da geliştirmek ve esnafımıza destek olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Meke Sanayi Sitesi gibi önemli merkezleri ziyaret ederek, esnafımızın beklenti ve ihtiyaçlarını doğrudan dinliyoruz. Halkımızın güveni ve desteğiyle, Karapınar'ı daha da ileriye taşıyacağız." şeklinde konuştu.

Başkan Ulusoy, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti Başkan Ulusoy, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti

Uğur İbrahim Altay ise yaptığı açıklamada, "Konya'nın sanayi ve ticaret potansiyelini en üst seviyede kullanarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. İbrahim Önal ve ben, birlikte çalışarak, hem Konya Büyükşehir Belediyesi hem de Karapınar Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışacağız." dedi.