Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Duran SEÇEN, Şube Müdürü Osman IŞIK, Karapınar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan GÜNERİ ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Haydar KURT’un katkılarıyla gerçekleşen eğitim programı, öğrencilerimize ve okulumuza büyük fayda sağlayacak.

Bu değerli eğitim programı hakkında Sazlıpınar İlkokulu-Ortaokulu Müdürü, Engin YÜN şunları belirtti: "Öğrencilerimizin su verimliliği konusunda bilinçlenmeleri ve çevre dostu tarım uygulamalarını öğrenmeleri, geleceğimiz için son derece önemli. Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteğiyle gerçekleşen bu eğitim programı, öğrencilerimizin tarım ve çevre konularında farkındalık kazanmaları, su kaynaklarının verimli kullanımı, sulama teknikleri ve çevre dostu tarım konularında bilgi sahibi olmalarına yardımcı oldu. Bu eğitim programının başarıyla tamamlanmasında emeği geçen Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederiz”. Dedi.

Osman Hulusi Ateş Kız AİHL, "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı"na "Meke" Projesiyle Kabul Edildi Osman Hulusi Ateş Kız AİHL, "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı"na "Meke" Projesiyle Kabul Edildi