TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı protokolü kapsamında Karapınar Ticaret Borsası ve Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla ilçemizde yapımı devam eden  okul inşaatında incelemelerde bulundular.

Okulun İnşaatı hakkında Şantiye şefi Osman Gökçe den  bilgi alan Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, kaliteli ve  modern bir yapıya sahip olacak olan okul inşaatında yaptığımız inceleme ve fikir alışverişinde inşaatın hızlı ve kaliteli bir şekilde yapımına devam edildiğini görmekteyiz. Okulumuzun inşaatı bitme aşamasına yaklaşmıştır, eğitim öğretim faaliyetlerinin öncelikli konular arasında yer aldığını ifade etti.

Eğitime olan inancı sebebiyle, TOBB Başkanımız Sayın M.RifatHisarcıklıoğlu’na ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçemize yeni bir okulun yapılması aşamasında emeği geçen herkese Borsamız ve ilçemiz adına teşekkür eder, İlçemize kazandırılacak okulun ve diğer hizmetlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.” Dedi.

Mesleki Yarışmalarda İl Birincisi Olan Abdurrahman Talha SARICA Ödüllendirildi Mesleki Yarışmalarda İl Birincisi Olan Abdurrahman Talha SARICA Ödüllendirildi