Bariyere Çarpan Otomobil Takla Attı: 1’i Ağır 2 Yaralı Bariyere Çarpan Otomobil Takla Attı: 1’i Ağır 2 Yaralı

Karapınar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlik, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizin anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam etti.

Karapınar Kaymakamı Şenol ÖZTÜRK, etkinlikte yaptığı konuşmada, engellilerin yaşam mücadelesine dikkat çekerek, "Engellerin ortadan kaldırılması ve yaşamın engelli bireyler için daha kolay hale getirilmesi, hepimizin sorumluluğudur" dedi. ÖZTÜRK ayrıca, "Bedensel farklılıkların yaşama dair bir engel oluşturmadığı bir dünya diliyorum" diyerek tüm engelli vatandaşların gününü kutladı ve sağlıklı, mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Programa; Kaymakam Şenol ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Mehmet YAKA, Özel ÖZGÜLER Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Embiya GÜLER, kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, engelli bireyler, öğrenciler ve veliler katıldı.