Öğrencilerin üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen oryantasyon günleri kapsamında okulun Prof. Dr. Ahmet Kesik toplantı salonunda öğrencilere seminer verildi.

Okul Müdürü Öğretim Görevlisi Naim Çağlar Diri, üniversiteye yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz konuşması yaptı.

Karapınar’da 200 ton saman yandı Karapınar’da 200 ton saman yandı

Müdürü Diri; kazanan öğrencileri tebrik ederek, başarılı bir akademik yıl temennisinde bulunarak,” Okulumuz  bünyesinde eğitim gören öğrencilerimizin hayata her açıdan daha iyi hazırlanmaları için hocalarımızla birlikte buradayız.. Öğrencilerimizin bitirecekleri bölüm ve programlarla ilgili olarak eğitim sürecini en iyi şekilde tamamlamaları, gelecekleri için büyük önem  teşkil etmektedir. Öğrencilerimizin  hedefleri doğrultusunda çalışıp, ailelerini ve bizleri gururlandıracakları en büyük isteğimiz. Bu düşüncelerle 2023-2024 Akademik yılının hayırlı olması diliyorum.” Dedi.

Karapınar İlçe Spor  ve Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul’da yaptıkları faaliyetleri anlatarak,  öğrencilerin tesislerinden yararlanabileceklerini  ve kurslara katılabileceklerini belirterek” Derslerin yanında sosyal  ve kültürel faaliyetlerle güzel bir 2 yıl yaşayabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Selçuk Üniversitesi ve okulun tanıtım videosunun izletilmesinden sonra seminerler çerçevesinde öğrencilerin hem üniversite hem de şehir ile ilgili tüm soruları cevaplandırıldı.