5. Akıl ve Zekâ Oyunları İlçe Finalleri Tamamlandı 5. Akıl ve Zekâ Oyunları İlçe Finalleri Tamamlandı

Tahsin Görgülü Ortaokulu'ndaki  programda  Belediye Başkanı Mehmet Yaka  ve İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Önal tarafından kitapçıklar öğrencilere  dağıtımı yapılarak başlatıldı. 
İlçe Milli Eğitim müdür İbrahim Önal, “Belediye başkanımız eğitime büyük destek veriyor. Buda bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımız adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Yaka Tahsin Görgülü Ortaokulu'nda 8. sınıf öğrencilerinin deneme sınavı öncesi yaptığı açıklamada “10 Yıldır eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Çünkü en güzel yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu biliyoruz. Karapınar Belediyesi olarak daha önceki dönemlerde de olmak üzere eğitime destek vermiştik . Bu desteğimiz artarak devam edecektir. Her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Gayreti hiçbir zaman elden bırakmamalısınız. Gayretiniz ve çalışmalarınız sizi başarıya hedefinize ulaştıracaktır. Sizin başarınız hem ailenizi hem de bizleri gururlandıracaktır. Şuan yapacağınız deneme sınavında ve bütün eğitim sınavlarınızda başarılar diliyorum” dedi.