Konyalı Muhtar olarak tanınan Mevlüt Yardımcı, genç yaşta yaşadığı zorluklara rağmen Konya'yı Karapınar’ı ve Türkmen Yöresini  tanıtmaktan vazgeçmedi. TikTok hesapları çalınsa da pes etmeyen ve her zaman Konya'yı ve Türkmen yöresini tanıtmaya devam eden Yardımcı, şimdi de askerlik görevi için hazırlıklarını başladı.

Yardımcı'nın dedesi ve ninesi tarafından büyütülen ve genç yaşta yatalak hastalara bakan, tarlada çalışan Mevlüt Yardımcı, insanların sevgisini kazanarak adını duyurdu. Hakkında çıkan yalan haberlere aldırış etmeyen ve yöresi  için her zaman var olan Yardımcı, askerlik görevini de aynı azimle yerine getireceğini belirtiyor.

Konya'nın tanıtımı için yaptığı çalışmalarla bilinen ve sevilen Konyalı Muhtar Mevlüt Yardımcı, askerlik görevi için dua beklediğini ve sevdiklerine veda ederken, "Sizlere sevgimi ve saygımı her zaman hissettireceğim. Mezara kadar bu sevgi ve saygı benimle gidecek" dedi.

"Spor İçin Pedalları Çevir" Etkinliği Büyük İlgi Gördü "Spor İçin Pedalları Çevir" Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Konya'nın Karapınar ilçesinin Kayacık mahallesinden çıkan ve tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan Konyalı Muhtar Mevlüt Yardımcı, askerlik görevi için sevdiklerinden dua bekliyor.