Program, Hacı İsa Camii İmam Hatibi Serkan Ali GÜVEN'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve Karapınar Türk Tasavvuf Musiki Korusu'nun ilahileriyle devam etti.

Karapınar İlçe Müftüsü Dr. Sırrı Fuat ATEŞ, öğrencilere Regaib gecesinin önemini vurgulayarak, manevi değerlerin önemine dikkat çekti.

İlçe Müftüsü Dr. Sırrı Fuat ATEŞ, konuşmasında her insanın bir kimlik sahibi olduğunu vurgulayarak, bu tür gecelerin İslam'ın değerleri içinde özel bir yeri olduğunu dile getirdi. Ayrıca, gençlere kendi kültür ve değerlerini iyi tanıyarak toplumda var olmaları gerektiği konusunda önemli tavsiyelerde bulundu. Programın sonunda öğrencilere İlçe Müftülüğü tarafından Kandil simidi ve çay ikram edildi.

'Orman Benim' Kampanyası Karapınar'da Büyük İlgi Gördü 'Orman Benim' Kampanyası Karapınar'da Büyük İlgi Gördü

Karapınar Sultan Veled KYK Yurdu'nda düzenlenen programda, Karapınar İlçe Müftülüğü Uzman Vaizi Adem PEKGENDİR, Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammed Ali KARAKUL ve Gençlik Merkezi çalışanları, Sultan Veled KYK Yurdu Memurları da hazır bulundu.

 İlçe Müftüsü Dr. Sırrı Fuat ATEŞ, düzenlenen programla ilgili yaptığı açıklamada, "Programın düzenlenmesinde emeği geçen müftülük personelimize ve Karapınar Gençlik Merkezi'ne teşekkür ederiz" dedi.