Gençliğe değer kampı Karapınar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Kur'an Kursu öğreticisi Nihal SEVİNÇ Rehberliğinde, Şule AKILLI, Fatma ODUNCU ve Kur'an Kursundan mezun Hafız öğrencilerin katkılarıyla yapıldı.

İlçe Müftüsü Dr.Sırrı Fuat ATEŞ  Gençliğe değer kampı ziyarette bulunarak, Gençlerimize Ahir zamanda ahlaklı genç nasıl olunur konulu sohbette bulundu.

Dini, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle dolu olan kampa 23 kız öğrenci katılım sağladı.

Üç gün süreyle devam eden kampta öğrenciler, Pınarbaşı camiinde sabah namazı ve kahvaltı, Hacı isa camiinde yatsı namazı, tesbihat ve ikramlar, İlçe Müftüsü Dr. Sırrı Fuat Ateş sohbetine katılım sağladılar.

Aynı zamanda Gençlik Merkezinde ok atma, halat çekme ve çuval oyunu, sanatsal etkinlikler, çeşitli yarışmalar, sinema keyfi ve çeşitli oyunlar gerçekleştirildi. Öğrenciler kampın keyfini doyasıya yaşadılar.

Kamp, programı Kur'an Kursu hocalarının, öğrencilerle vedalaşma ve hediye ikramı ile son buldu.

Başkan Önal, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır’ı Ziyaret Etti Başkan Önal, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır’ı Ziyaret Etti

Karapınar İlçe Müftüsü Dr. Sırrı Fuat ATEŞ, "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı"nın düzenlenmesinde emeği geçen Karapınar Gençlik Merkezi'ne ve tüm hocalara teşekkürlerini iletti.