Millet Bahçesi'nde 23 Nisan Coşkusu Millet Bahçesi'nde 23 Nisan Coşkusu

Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve halk tarafından sevilen bir isim olan İbrahim Önal, eğitim alanında önemli hizmetlere imza attı.
İbrahim Önal 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karapınar Belediye başkan adayı oldu.
Önal,YKS sınav merkezi, KPSS orta öğretim sınav merkezi, Murat Kurum Fen lisesi açılması, E sınav merkezi, yeni kulların yapımı gibi bir çok hizmette imzası bulunuyor. 
1984 Karapınar doğumlu olup, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Karapınar’da tamamladı. Liseden sonra Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyat bölümünden 2006 yılında başarı ile mezun oldu. 2009 yılında Edirne-Süloğlu ilçesinde öğretmenliğe başladı. 2010 yılında Hakkari Merkezde öğretmenlik yaptıktan sonra 2011 yılında Konya-Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinde 8 yıl öğretmen ve idarecilik görevlerini başarı ile yerine getirdi. İbrahim ÖNAL, görev aldığı bütün okullarda başarılı çalışmalar yaparak, başarılı çalışmaları ve uygulamaya koyduğu projeleri ile dikkatleri üzerine çekerek öğrenci velileri ve çalışma arkadaşları tarafından takdir edildi.Önal 4 yıl boyunca Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu.