Gazze Konulu Oturumda  Konur Alp Koçak'tan  Güçlü Mesaj Gazze Konulu Oturumda  Konur Alp Koçak'tan  Güçlü Mesaj

Kendisini Emirgazililere adamış, Emirgazi’nin yiğit evladı Veteriner Hekim Sezer Yaşa’yıEmirgazi’ye Belediye Başkan adayı gösterdiklerini söyleyen İl Başkanı Ahmet Arslan; “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da memleketi olan şehrimizde belediye başkan adaylarımızı açıklamaya devam ediyoruz. İlçelerimizde aday müracaatlarımız oldukça yoğun, Genel Başkanımızla yaptığımız istişareler sonucunda hepsi de birbirinden değerli aday adaylarımız arasından bir kardeşimizi aday olarak belirliyoruz, bu bağlamdaTaşkent Belediye Başkan adayımız Emin Emin Tezcan ve Kadınhanı Beledine Başkan adayımız Yahya Akbaş’ın ardındanEmirgazi İlçemizde de, kendisini Emirgazi ve Emirgazililere adamış Veteriner Hekim Sezer Yaşa ile Belediye Başkanlığını alacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar Emirgazililere Veteriner Hekim olarak hizmet eden Sezer Yaşa İnşallah 31 Mart Yerel seçimlerinin artından Belediye Başkanı olarak yine Emirgazilihemşehrilerimize hizmet etmeye devam edecek” dedi.

SON SEÇİLMİŞ BAŞBAKANIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Emirgazi Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasının ardından konuşan Sezer Yaşa da; “Türkiye Cumhuriyetinin so seçikmiş Başbakanı, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yol yürünekten onur duyuyorum, İnşallah hemşehrilerimizin de takdiri ile Emirgazi Belediye Başkanlığımızı Gelecek Partili belediyeler arasına katarak halka hizmetin nasıl yapıldığını tüm Türkiye’ye göstereceğiz ve son seçilmiş Başbakanımızı mahcup etmeyeceğiz” dedi.

SEZER YAŞA KİMDİR!

1988 Yılında Konya – Emirgazi’de doğdu.

İlk ve Orta öğrenimini Şehit Celal Koçak İlköğretim okulunda, Lise tahsilini de Emirgazi Lisesinde tamamlayan Sezer Yaşa, 2008 yılında Van 100. Yıl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine girdi ve 2013 yılında mezun olarak Yükseklisansını tamamladı.

2013 yılından bu yana Emirgazi ilçesinde kendine ait Veteriner kliniğinde iş hayatını sürdüren Yaşa, Evli ve 3 çocuk babası.