Sandığa giderek güvenli ve huzurlu bir ortamda oyunukullanan vatandaşlarımızın iradesi sandığa ve sonuçlara şeffaf bir şekilde yansımıştır.lçemizde sabah 8'de başlayan oy verme işlemi akşam 17'de son bulmuştur. Oy verme işleminin son bulmasıyla ilçemiz genelinde 128 sandıkta aynı anda bütün siyasi parti müşahitleri ve seçim sürecinde görev almış görevlilerinin ve tüm vatandaşların huzurunda oy sayımları yapılmıştır.
Seçim esnasında görev yapan gerek kolluk kuvvetleri gerek sandık görevlilerinin özverili bir şekilde, huzur ve güven ortamında gerçekleştirdiği seçim sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.
Muhalefet partisi, oy verme işlemi tamamlanıp, henüz sandıkların %5'i açılmışken ve oy sayma işlemi devam ederken resmi olmayan, gerçeği yansıtmayan asılsız iddarla seçimi kazandık algısı yaratarak kutlamalara başlamış, seçmenlerini sokağa çağırmış ve kamuoyunu yanıltıcı bilgiler vermiştir. Oysa ki sandıklar ilk açıldığı anlardaAnadolu Ajansı'nın ve CHP'ye yakın olan ve verilerini CHP Genel Merkezinden alan ANKA haber ajansının kamuoyuna paylaştığı verilerde önde olduğumuz görülmüştür. Yine sayım işi tamamlandıktan sonra başta bu ajanslar olmak üzere Yerel ve ulusal bütün televizyonlar, medya grupları seçimi kazananın AK Parti olduğunu ilan ettiler. Ayrıca CHP'ye mensup bazı kişilerin sosyal medya paylaşımlarında bu durumu doğruladıkları görülmüştür.
Bütün bu durumlar yaşanırken bizim seçim görevlilerimiz oy sayımı sırasında herhangi bir algıya, tahrike kapılmadan sandık görevlileri ve müşahitlerin vermiş oldukları verileri ve bütün siyasi partilerin sandık görevlilerinin ıslak imzası bulunan tutanakları sistemimize girerek sabırla, sükunetleseçimin sonuçlanmasını beklemiştir.
CHP adayı kendi seçmenini ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmesinden kaynaklı seçmenlerinden gelebilecek tepkiye karşı durumu kurtarmak adına asılsız ve somut karşılığı olmayan idda, iftira ve söylemlerde bulunma yoluna gitmiştir. İnsanlarımızı tahrik ederek, ayrıştırarak, asılsız iddaların peşine düşürerek toplumsal huzuru tehdit etmiş, seçimde görevli olan Devletimizin kamu personelini töhmet altında bırakmış ve onların emeklerine saygısızlık etmiştir.

Hal böyleyken bizlertoplumsal sükuneti, ilçe huzurunu korumak adına yaşanan gelişmeleri sabırla, herhangi bir gerginliğe sebebiyet vermeyerek, sağduyulu bir şekilde süreci takip ettik, etmeye devam ediyoruz. Asılsız iddalarla toplum huzurunu tehdit eden, kargaşa çıkarmaya çalışan, görevini fedakarca, hakkıyla yapan insanlara hırsız gibi ithamlarda bulunan muhalefet adayını esefle kınıyor, kamuoyunun vicdanına havale ediyorum.

Bugün gelinen süreçte İlçemizde gerçekleştirilen seçimle ilgili seçimin iptal edildiği, oylarda azalma olduğu veya oyların tekrar sayıldığı gibi gerçeği yansıtmayan iddalarda bulunulmaktadır. Söz konusu bu ve bunun gibi iddaların tamamı asılsızdır. İlçe Seçim Kurulu tarafından ilan edilen sonuç tutanaklarında herhangi bir değişiklik olmamıştır. Muhalefet adayı tarafından gerçeği yansıtmayan soyut iddalar ile ilçemizde seçime yönelik itirazda bulunulmuştur. 
İlçe Seçim Kurulu yapılan itirazlara 03.04.2024 Çarşamba günü toplanarak kararını vermiştir. CHP Tarafından İlçe Seçim Kurulu'na yapılan itirazlar tüm siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedilmiştir.
İlçe Seçim Kurulu tarafından ilan edilen ve Bütün siyasi parti temsilcilerinin imzasının bulunduğu Birleştirme Tutanağında da görüldüğü şahsım ve Cumhur İttifakı seçimin mutlak kazananı olmuştur. Hukukçularımız ve teşkilatlarımız tarafından adli süreç itina ile takip edilmektedir. Yasal sürenin sona ermesi neticesinde mazbatamızı alarak görevimize başlayacağız.

Cumhur İttifakı Mahalle Buluşmaları Coşkulu Bir Katılımla Gerçekleşti Cumhur İttifakı Mahalle Buluşmaları Coşkulu Bir Katılımla Gerçekleşti

Buradan bütün hemşehrilerime açıkça ifade ediyorum ki: "Bizler siyasi görüşü, dünya görüşü ne olursa olsun, bize oy versin veya vermesin biz 51 Bin vatandaşımızın hizmetkarı olmaya geliyoruz. Kuşatıcı, birleştirici, birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğu huzur kenti Karapınar'ımız için yılmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışacağız, çalışmaya devam edeceğiz" 
Bu vesile ile 31 Mart Yerel Seçimlerinin başta ülkemize ilimize ve kadim ilçemiz Karapınar'ımıza hayırlara vesile olmasını diliyor buradan bizlere destek olan, olmayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.