Karapınar’da Cumhur İttifakı tarafından belirlenen meclis üyesi aday listesi ise oldukça ilgi çekti. Karapınar’ın yetiştirdiği genç yaş ortalamasına sahip olan listede; inşaat mühendisinden avukatına, veteriner hekiminden turizmcisine, psikolojik danışmanından çiftçisine, halka ilişkiler ve tanıtımcısından işletmecisine, ekonomistinden elektrik elektronik mühendisine, eğitimcisinden esnafına, çiftçisinden siyaset bilimcisine, kamu yönetimcisinden muhasebecisine, bilgisayar bilişiminden yapı denetimcisine kadar her türlü meslek grubuna mensup adaylar yer aldı.

Başkan Altay Karapınar ve  Ereğli'de Vatandaşlarla Buluştu Başkan Altay Karapınar ve Ereğli'de Vatandaşlarla Buluştu

Cumhur İttifakından yapılan açıklamada; “Bu çeşitlilik ve genç yaş ortalaması ilçeye farklı bakış açıları getirecek, hizmette bulunurken yaratıcı fikirler üretecek ve aksiyon almamızı sağlayacaktır. Karapınar belediye meclis üyesi adaylarının, ilçenin imar ve kalkınmasına güçlü destek sağlayacaklarına olan inancımız tamdır. Cumhur İttifakı adayları olarak, "Güçlü Başkan Güçlü Meclis" sloganıyla yola çıkıyor ve vatandaşlarımızdan Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği oylamalarında güçlü desteklerini bekliyoruz.

Cumhur İttifakı'nın Karapınar ilçesindeki bu dinamik ve çeşitli aday listesi, ilçenin geleceği için umut verici bir adım olacaktır.” ifadelerine yer verildi.