Gazze Konulu Oturumda  Konur Alp Koçak'tan  Güçlü Mesaj Gazze Konulu Oturumda  Konur Alp Koçak'tan  Güçlü Mesaj

       Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan ADEM, İl Başkanı Bekir YAMAN, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı SONKAYA, Belediye Başkan Adayı Gönül Karabacak, CHP Karapınar İlçe Başkanı İlter Çorakçı, Eski Belediye Başkanı Kamil Bülbül Okuyucu, meclis üyesi adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun bir ilginin olduğu aday ve proje tanıtım programında CHP Karapınar Belediye Başkan adayı Gönül Karabacak, Karapınar halkına seslendi. Karabacak, gerçekleştirmeyi planladığı projeleri detaylarıyla anlatarak Karapınar halkından destek istedi.

CHP Karapınar İlçe Başkanlığı Aday ve Proje Tanıtım Programda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan ADEM, "Karapınar için hayati öneme sahip projelerle yola çıkıyoruz. Halkımızın desteğiyle, Karapınar'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" dedi.

İl Başkanı Bekir YAMAN ise, "CHP olarak, Karapınar'ı daha ileriye taşımak için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Adaylarımızın vizyonu ve projeleri, Karapınar'ın geleceği için umut vaat ediyor" şeklinde konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı SONKAYA da, "Karapınar'ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizin kalkınması ve refahı için birlikte hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.