Konya ve ilçelerini tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Sevencan  yapacakları hizmetleri yaptığı temaslarla halka anlatıyor. Uzun yıllardır Konya'da çalışmalarına devam eden Sevencan kimdir?  Burhanettin Sevencan 1983 yılında Konya Ereğli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya’da, lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2005 Yılında Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

2017 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Sevencan avukat ve aynı zamanda marka ve patent vekili ve arabulucudur.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında, komisyonlarda ve Seçim İşleri Başkanlığı bünyesinde oluşturulan “İtiraz Komisyon Üyesi” görevlerinde bulundu. Ankara Barosu’nda yönetim kurulu üyeliği, baro saymanlığı ve divan kurulu üyeliği dahil bir çok görevde yer aldı.

Sevencan 2010 yılından itibaren meslek hayatına AK Parti Genel Merkezi'nde ve Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve parti yöneticilerinin avukatlığını yaparak devam etmiştir. Halen AK Parti Genel Merkezi'nde Hukuk Müşavirliği görevine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Burhanettin Sevencan evli ve 2 çocuk babasıdır.