Karapınar Belediyesi  Milli Sporcularından Tarihi Başarı Karapınar Belediyesi  Milli Sporcularından Tarihi Başarı


 Karapınar Alba Voleybol Takımı ile Sorgun Belediye Voleybol Takımı arasındaki mücadele, büyük bir çekişmeye sahne oldu ve sonunda Alba Voleybol Takımı 3-2'lik skorla galip gelerek zaferi elde etti.
Maç boyunca taraftarların muhteşem desteğiyle dolup taşan Karapınar Atatürk kapalı spor salonu gerilimi yüksek anlara sahne oldu.
 İki takımın da üst düzey performans sergilediği maçta, oyuncuların mücadele azmi ve yetenekleri seyircileri büyüledi.
 Karapınar Alba Voleybol Takımı, gösterdikleri üstün performans ve takım ruhuyla galibiyete ulaştı.
Takımın Antrenörü Ali Kemal Boztaş, zaferin ardındaki başarı hikayesini paylaşırken şunları söyledi: "Bu zafer, takımımızın birlikte çalışma ve dayanışma ruhunun bir göstergesidir. Her bir oyuncumuz, sahada verdiği mücadeleyle bu galibiyeti hak etti. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte, birlikte çalışarak bu zaferi kazandık."
Takım kaptanı Celil Yavuz, Karapınardaki voleybol tutkusundan bahsedilmişti fakat taraftarımızın bu kadar desteğini hissedeceğimizi beklemiyorduk. Taraftarlarımıza, hocamıza ve yöneticilerimize teşekkür ederiz. Oyun için de biz elimizden geleni yapıp ilçenin bu güzel takımını birinci lige çıkartmaya çalışacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz.
Karapınar Alba Voleybol Takımı, her geçen gün başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Takım, disiplinli antrenman programı ve profesyonel yaklaşımıyla voleybol sahnesinde adından sıkça söz ettiriyor.
 Karapınar Belediye Başkanı, Mehmet Yaka takımın başarısını takdir ederek şunları söyledi: "Alba Voleybol Takımı, Karapınar'ı gururlandırmaya devam ediyor. Bu zafer, takımımızın emeklerinin ve yeteneklerinin bir sonucudur. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."dedi.
Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak tüm oyuncuları ve Alba Voleybol Takımı'nı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.