Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İÇALAN Yarıyıl Tatili dolayısıyla bir  Mesaj yayınladı.

İÇALAN “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin üstün gayretiyle tamamladığımız sağlıklı ve verimli bir eğitim döneminin daha sonuna ulaştık.

Sevgili öğrenciler; akademik bilgi ile birlikte sosyal ve duygusal becerilerle donatılmanız için azim ve kararlılıkla çalışmaktayız. Unutmayınız ki sizlerin gelecek hayalleri, bizlerin de gelecek hayalleridir.

Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmalarında İlçemiz Yine İddialı! Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmalarında İlçemiz Yine İddialı!

Sizler, geleceğimizin teminatı olarak derslerinize özveriyle çalışıp bu gayretlerinizi başarılarınızla geleceğe taşıyacaksınız.

Tatilinizi dinlenerek ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırarak birlikte vakit geçirmenin mutluluğuyla çok kitap okuyarak kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak geçirmenizi arzu eder; tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.”dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) belirlediği takvime göre, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayan ilk dönem, 19 Ocak 2024 Cuma günü sona erdi.

Öğrenciler, 22 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında yarıyıl tatili yapacak. İkinci dönem ise 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek.