Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvaları Finali Tamamlandı Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvaları Finali Tamamlandı

Karapınar Mesleki Eğitim Merkezinde  yapılan toplantıya  İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İçalan, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri  Komiser Lütfi Elitok,  İlçe Jandarma Trafik Komutanı  Yıldırım Öztürak  ve  Şoförler ve Otomobilciler Başkanı  Kamil Eke  katıldı.
Toplantıda okul müdürleri ve taşımalı Eğitim kapsamındaki yüklenici, şoför, özel servis şoförleri ve rehber personelleri   yükümlülükleri diğer hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim Önal,” Eğitim son derece önemlidir. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilerim. Eksikliklerimizi tespit etmek  ve gereken önlemleri almak için bir araya geldik.. İnşallah, eğitim öğretim yılı kazasız belasız ve başarılı bir şekilde hep birlikte tamamlanır. Herkesin sorumluluğunu ve görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum” dedi.  Toplantıda   trafik güvenliğine yönelik alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi,  denetimlerin yapılması, okul servis araçlarının çalışmaları ve karşılaşılabilecek sorunların çözümüne yönelik kararlar ele alındı.