Sayın çok kıymetli okuyucularım, 7 gün ilçemden ayrı kaldım ama beni ziyadesiyle mutlu eden ve hiçbir şekilde menfaate dayalı olmayan sadece Allah Rızası için ziyaretlerde bulundum.

Karapınarlı bürokratlarımızdan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Bakan Danışmanı olan akrabam İbrahim Ceyhan’ı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Ceyhan Yalçın’ı, daha önce İlçemizde 2007-2010 yılları arasında Cumhuriyet Başsavcısı ve Hâkim olarak görev yapan ve şu anda da Yargıtay’da tetkik Hâkimliği görevinde bulunan Recep Benli ve eşi Hâkim Hafize Benli’yi, İlçemizde daha önceki yıllarda Kaymakamlık yapan ve şu anda İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olan Osman Beyazyıldız’ı, 2014-2015 yıllarında Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, İdari Mali İşler Dairesi Başkanlığında Şube Müdürü olan Recep Ekinci’yi, MEB görevli Okan Tekkalan’ı, Karayolları Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü hemşerimiz Hikmet Yaylacı’yı makamlarında ziyaretlerinde bulundum.

Yaptığım ziyaretlerde, ülkemize ve ilçemize hizmet eden bu çok değerli ve saygı değer Hâkim, Savcı ve bürokratlarımız benim bu ziyaretlerimden duydukları memnuniyeti dile getirmeleri beni ziyadesiyle memnun ve mutlu ettiğine inanıyorum.

Karapınar’ın sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmelerini yakından takip ettiklerini ve ziyaretlerimde hep Karapınar konuşulmasından dolayı ayrıca mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.

Beni makamlarına kabul ederek, ziyaretlerimin gerçekleşmesine vesile olmalarından dolayı hepsine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Karapınar’da görev yapmalarından dolayı çalıştıkları kurumlardaki personellerine, kendilerini bilip soranlara selamlarını ilettiler.

Ankara’da AVM ziyaretleri yapmadım ama çok sevip saydığım, ülkesine faydalı bireyleri ziyaret etmekten dolayı çok mutluluk duyduğumu ve ruhumun dinlendiğine şahit oldum. Ziyaretin ne kadar güzel ve değerli olduğuna bir kez daha şahit oldum.

Kalplerin tabibi Mevlana Celaleddin Rumi Hz. Der ki;

“Dostlarınızı, sevip saydığınız insanları ziyaret ediniz. Dostluk bir yola binzer, üzerinde yürünmeyen yollar, diken ve çalılıklarla kaplanır…” derken çök önemli bir hakikate parmak basmıştır. İnsana, topluma faydalı hizmet etmenin kutsallığının içerisine insanları ziyaret etmenin güzelliğini ve değerini de koymuştur.

İlçemiz dışında gittiğim bütün il ve ilçelerde yakınlarımı, tanıdıklarımı ziyaret etmek beni her zaman mutlu etmiştir. Saygılarımla