KİGAL Acıgölde Çevre Temizliği Yaptı KİGAL Acıgölde Çevre Temizliği Yaptı

Günlük en az  25 karavanlı turistinin ziyaret ettiği gölde kimi turist kamp yapıp oradan Kapadokya’ya gidiyor.  Son olarak Meke gölüne Alman  arkadaşlar Nicole ile Albrecht  ile yine Alman fotoğraf tutkunu Lucas  Winke ziyaret eti. Alman Fotoğrafçı  Winke gölde  4 gündür kamp yapıp fotoğraflar çekiyor.man Fotoğrafçı Winke ,Dünya turunda bir çok ülkeyi ziyaret edip oradaki tarihi ve doğal güzellikleri fotoğraflayıp daha sonra takvim haline getirip Almanya’da  ve sosyal medya üzerindeki takipçilerine satışını gerçekleştiriyor. Winke;  1,5 yıl önce  karavanım ile dünya turuna başladım.  Almanya’dan başladığım yolculukta,  Danimarka, İsveç, Norveç, İtalya, Arnavutluk, Yunanistan  ardından Türkiye’ye geldim.
Türkiye’den sonra Gürcistan, Ermenistan, İran, Kuveyt, Suudi, VAE, Umman, Irak, , Rusya, Kazakistan, Tacikistan, Özbekistan, Kırgızistan’ı  gezeceğim. 2025 ilk baharında Orta Asya'da olmayı planlıyorum. 1 aydır Türkiye'deyim.İstanbul, İzmir, Fethiye, Antalya, Konya gibi çok güzel yerleri gezdim. 
Fotoğraf çalışmalarımla sosyal medyada dünya çapında 20.000'den fazla kişiye ulaşıyor ve gezdiğim yerlerin fotoğraflı takvimlerini satıyorum. İnsanlar  gezemedikleri yerlerin fotoğraflarını görüyor. Bazı takipçilerim  etkilenip o yerleri gezdiği bile olabiliyor.
Meke gölü ay manzarasını andırıyor ve beni büyülüyor. Türkiye'de böyle bir manzarayı hiç beklemiyordum. Meke gölünde olmaktan mutluyum. Çok güzel fotoğraflar çekti. Gün batımı ve gün doğumunda essiz güzellikler ortaya çıkıyor. Gölün oluşumundaki ilginç durum başlı başına beni etkiliyor” dedi.