Okul bahçesindeki etkinlikte Özel öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadı.

Karapınar Gençlik Merkezi Wushu Antrenörü Mehmet Keskin ve öğrencileri tarafından anlamlı bir etkinliğe imza attı.

İlk olarak Wushu sporcuları Özel öğrencilere bir gösteri yaptı. Gösteri sırasında heyecanlı olan öğrenciler gösteriyi dikkatlice izledi.

Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Turnuvaları Başladı Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Turnuvaları Başladı

Daha sonra ise özel öğrencileri boks eldiveni takıp sporcularla karşılıklı müsabaka yaptı. Bu sırada ortaya renkli görüntüler çıktı. Öğrenciler gösteriler ile çok mutlu olduğu gözlendi.

Wushu antrenörü Mehmet Keskin,” Uzun zamandır bu sporu yapıyorum. Sayısız gösterilerde bulunduk. Ama en anlamlısı ve en mutlu olduğumuz gösteri bu gösterimizdi. Özel öğrendiklerimizin mutluluğu karşısında bizde mutlu olduk” dedi.

Karapınar Özel Eğitim Okulu Müdürü İbrahim Kardaş ise, Özel çocuklarımıza eğitimin yanında bu tür faaliyetlerle onlarında toplumun bir parçası olduğunu bilmelerini istedik. Karşılıklı yaptıkları gösteride mutluluklarına ve heyecanlarına şahit olduk. Özel ihtiyaçları olan çocuklar garip değildir, sadece herkesin istediği şeyi isterler; kabul edilme. Onlar herkesi evladı. Karapınar Gençlik Merkezi antrenörü Mehmet Keskin ve sporcularına bu anlamlı gösterileri için teşekkür ediyorum” dedi.