İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 684 Okulöncesi öğrencisine gelişim raporu, 3.493 İlkokul, 3.963 Ortaokul ve Ortaöğretimde 2782 öğrenci olmak üzere, toplamda 10.922 öğrenciye karneleri verildiği, ayrıca 2.213 öğrenciye teşekkür belgesi, 2.619 Öğrenciye takdir belgesi, 906 öğrenciye iftihar belgesi, 210 öğrenciye onur belgesi verildiği belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Yayla ile birlikte Ticaret Borsası İlkokulunda karna dağıtımında bulundu. Ticaret Borsası İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine karneleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Şube Müdürü Arif Yayla, Okul Müdürü Yusuf Güven, Sınıf Öğretmeni Özlem Cankaya tarafından tebrik edilerek karneler takdim edildi. Ayrıca öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç tarafından hikâye kitabı hediye edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç şunları söyledi, Sevgili öğrencilerimiz, düşünen, sorgulayan, üreten, boyunduruk altında kalmadan düşündüklerini özgürce dile getiren, farklılıklarımızı zenginlik kabul eden, tarihine, kültürüne, kadim medeniyetine yabancı olmayan, bilakis değerlerimizi yüceltecek, milli bir duruşu olan bir neslin temsilcilerisiniz. Sizler; yarınımız, umudumuz ve ülkemizin aydınlık geleceğisiniz. Sizlerde bunun bilincinde olup milli ve manevi değerlerimiz ekseninde çalışan, üreten ve sorgulayan bireyler olma yolunda durmadan çalışmalısınız. Tatilinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tatil döneminde dinlenmenin yanı sıra sanat, spor ve kültürel etkinliklere de zaman ayırmanız dileğiyle tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir tatil diliyorum. Ayrıca öğrencilerin tatilde dinlenmelerini, oyun oynamalarını ve bu meyanda kitaplardan ayrı kalmamalarını hikâye ve çeşitli kitap okumalarını tavsiye ederek, öğrencilerle birlikte topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.