Görüşmede AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı İhsan Yıldırım, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Karapınar Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Uğurlu, KOSKİ Müdürü Ersin Üre, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atabay’da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Milletvekili Akyürek ve beraberindeki heyeti Karapınar Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti.Milletvekili Tahir Akyürek ise Başkan Yaka’ya kendisine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek belediyedeki görüşmesinin akabinde ziyaretleri kapsamında Kesmez ve Yeşilyurt mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek’in mahalle ziyaretlerine; Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve beraberindekiler de eşlik etti.

Milletvekili Akyürek ve beraberindeki heyet; yaptıkları ziyaretlerde, mahalle sakinlerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, onların istek ve taleplerini dinlediler.

Akyürek mahalle buluşmasının ardından beraberindekilerle birlikte Karapınar’daki esnafları ziyaret ederek Kitap kafeye misafir oldu. İş yeri sahipleri ve çalışanlarla bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Akyürek esnafın talep ve önerilerini dinledi. AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, hükümetin çalışmaları hakkında esnafları bilgilendirerek çalışanlara işlerinde bol ve bereketli kazançlar diledi.