Konya'nın Karapınar ilçesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Karapınar Belediyesi iş birliği ile yeni kurulan MEKE Küçük Sanayii Sitesi'nde sıcak asfalt çalışmaları başladı. Alt yapı sürecinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serim işlemine başladı. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölge esnafı ve sanayicileri için daha modern ve konforlu bir çalışma ortamı sağlanacak.
Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka "MEKE Küçük Sanayii Sitesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları, ilçemizin sanayi potansiyeline önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki işletmelerin rekabet gücü artacak ve istihdam olanakları genişleyecektir" şeklinde konuştu.
S.S. Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooparatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Güngör konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bizlerden desteklerini esirgemeyen başta  Önceki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM’a, Konya Valisi Vahdettin ÖZKAN’a Önceki Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem MURAT’a Karapınar Kaymakamı Şenon ÖZTÜR’e Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY’a, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet YAKA’ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
MEKE Küçük Sanayii Sitesi'nde başlattığımız sıcak asfalt çalışmaları, işletmelerin ve esnafın daha verimli bir şekilde faaliyet göstermesine olanak sağlayacaktır. Bu proje, Karapınar'ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacaktır." dedi.

Meke Gölü Yabancı Turistlerin Uğrak Yeri Oldu Meke Gölü Yabancı Turistlerin Uğrak Yeri Oldu