Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinin yürütmekte olduğu Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen “2022-TR01-KA122-SCH-000076835” numaralı ve “21. Yüzyıl Becerileri için İnovatif Eğitim ve Dijital Öğretim” isimli projesi kapsamında 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında 5 öğretmenden oluşan grup Polonya Varşovadaki okulda “İş Başı Gözlem” faaliyetini gerçekleştirdi. Okul Müdürü Ünal CESUR : “Bu hareketlilikte  öğretmenlerimiz ders ziyaretleriyle eğitimdeki yenilikçi yaklaşımları yerinde gördüler ve katıldıkları workshoplarla yeni yöntem ve teknikleri birebir tecrübe ettiler.

Hem eğitim anlamında hem dilsel-kültürel anlamda projemizin amaç ve hedeflerine yönelik birikim ve tecrübelerle yurda döndüler. Aynı zamanda bu faaliyete katılan öğretmenlerimiz hem okulumuzdaki öğretmenlere hem de ilçemizdeki bazı okulların öğretmenlerine tecrübe aktarımı yapacaklar.

Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'nda  Madde Bağımlılığı İle Mücadele  Semineri Verildi Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'nda Madde Bağımlılığı İle Mücadele Semineri Verildi

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.” dedi.