İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat; “Bugün Muhtarlar İstişare toplantısını yapmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Muhtarlık Toplantılarımızı Kaymakamlığımızın koordinesi Belediyemiz ve Belediyemiz Birim Amirleri, Kaymakamlığımıza bağlı ilgili kurumların amirleri ve sizlerin katılımları ile gerçekleştirmekteyiz. Toplantımızın amacı İlçemizin genel durumlarıyla sizlerle birlikte istişare ederek sizlerden gelecek talepleri almak. Bunlarla ilgili sorunlar varsa ivedi bir şekilde gidermek, öneriler varsa önerileri değerlendirmektir. Toplantımız Karapınar’ımız açısından hayırlara vesile olsun" dedi.

Başkan Yaka ise yaptığı konuşmada; “19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle sizlerle bir araya geldik. Toplum da mülki ve yerel idare ile vatandaşlarımızın arasında bir köprü görevi gören adeta bir kılcal damar gücü gören vatandaşlarımızla en içten olan değerli muhtar kardeşlerimizin büyük bir sorumluluk gördüklerini ve sorumluluk altında olduklarını, burada idarelerin vatandaşlarla olan ilişkisi eksiklerinin giderilmesi memnuniyetinin belirlenmesi bakımından köprü görevi yapan ve büyük bir fedakârlıkla çalışan kendi yaşam şartlarından ailesinden öz verili bir şekilde fedakarlık gösteren çok kıymetli muhtar kardeşlerimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete göç edenlere Allah’tan rahmet diliyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum” sözlerini dile getirdi.

Muhtarlardan gelen soruları Kaymakam Murat ve Başkan Yaka cevaplandırmasıyla toplantı sona erdi. Başkan Yaka tarafından toplantıya katılan mahalle muhtarlarına hediyeler takdim edildi. Karapınar Belediyesi tarafından toplantı katılımcılarına Millet Kafe’de çeşitli ikramlarda bulunuldu.