Kahvaltıda, KARBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Suat Emre, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Mete, Mustafa Özsoy, Mehmet Ali Elmacı da bulundu. İstişare toplantısında Karapınar için yapılacak projeler, Karapınar’ı ve Konya’yı daha iyi temsil edebilmek adına neler yapılabileceği konuşuldu. 
KARAPINAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, “Karapınar, eski Karapınar değil, sürekli gelişiyor. Bizler de ilçemizin daha ileriye gidebilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz” dedi. 
İLÇEMİZİN İMKÂNLARI ŞİMDİ DAHA İYİ
İSTKARDER Başkanı Bahri Özdinç ise, “1970’lerde Karapınar’dan ayrıldım. O dönemde imkân olmadığı için İstanbul’a gittim. Karapınar bu dönemde daha iyi şartlara sahip. İstanbul’da iş adamlarıyla görüşerek Karapınar’a davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 
BİRLİKTELİĞİ ÖNEMSİYORUZ
İstanbul Konyalılar Vakfı-Konyalılar Derneği Başkanı Kudret Fikirli de, “Karapınar’ın birlikteliğini önemsiyoruz. Bu birlikteliği şehir dışında daha çok hissediyoruz. Özelde Karapınar genelde ise Konyalılar olarak şehrimize yatırımcı çekebilmek için çalışıyoruz” diye konuştu. 
KARAPINAR İÇİN PROJEYİ ÖNEMSİYORUZ
KARBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Suat Emre ise, dernek çalışmalarından ve projelerinden bahsederek Karapınar için her çalışmanın yanında olduklarını söyledi. Başkan Emre kahvaltıya katılan başkanlar Yaka, Özdinç ve Fikirli’ye teşekkür etti.