Haydi Bil Bakalım Bilgi ve Kültür Yarışmasında Konya İkincisi Olduk Haydi Bil Bakalım Bilgi ve Kültür Yarışmasında Konya İkincisi Olduk

Kaza, Karapınar ilçesi Merdivenli mevkiinde meydana geldi. M.A 'in kullandığı  27 ARG 129 plakalı Kamyon sürücüsünün   direksiyon hakimiyetini kaybederek   Merdivenli mevkiinde orta refüj demir bariyerlere girdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde  kamyonda yolcu olarak bulunan Nihat Akçin'in  hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonucu kamyon sürücüsü  M.A ağır yaralı olarak Karapınar Devlet Hastanesi'nde tedavi atına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kadın 40 yaşındaki eşi  Ahmet Kalkan'ı  gece yatak odasında  uyuduğu sırada  bıçaklayarak öldürdü.
İlçenin Ulus Mahallesi Besihanelerdeki evde işlenen cinayette S.K, kocası Ahmet Kalkan'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı.
Aralarında sık sık tartışmaların yaşandığı belirtilen çiftin üç çocuğu olduğu ve cinayetin çocukların diğer odada uyurken meydana geldiği belirtildi.
Eşi tarafından yatak odasında öldürülen Ahmet Kalkan'ın boğazından tek bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği belirlendi. Kocasını öldüren S.K polis arayarak kocasını öldürdüğünü söyledi. Olay yerine  polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan Kontrolde gelen sağlık ekiplerinin Ahmet Kalkanın hayatını kaybettiğini belirledi.
 Kalkan'ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Karapınar Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.
S.K. Polis tarafından gözaltına alınırken soruşturma sürüyor.