Karapınar'da Kayganlaşan Yolda Minibüs Kaza Yaptı : 4 Yaralı Karapınar'da Kayganlaşan Yolda Minibüs Kaza Yaptı : 4 Yaralı

Toplantıda, 2024 yılına trafik kazalarına ilişkin istatistiklerin yanı sıra, kazaların önlenmesine yönelik yapılan uygulamalar ele alındı. Kaymakam Öztürk, özellikle motosiklet denetimlerinin artmasının bu olumlu gelişmeye katkı sağladığını belirtti. "Vatandaşlarımızın sağlığını korumak üzere yürütülen bu denetimler, meyvelerini toplamaya başladı. Elde edilen verilere bakıldığında, bu tür uygulamaların ne denli önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk," dedi.

Toplantıya, Karapınar İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Mustafa Karakaş, İlçe Emniyet Müdürü Salih Erdem, Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amiri İlker Zorlu ile Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amiri Lütfü Mehmet Elitok da katılarak, trafik güvenliği konusundaki ortak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Kaymakam Öztürk, ayrıca görev alan personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, trafik güvenliğinin artırılması adına ilerleyen dönemde daha fazla denetimin gerçekleştireceğini vurguladı.

Editör: Himmet Türkmen