Yeni sanayi kavşağında trafik ışıklarında bekleyen 2 araca alkollü olduğu belirtilen minibüs sürücüsü çarptı.  Kazada 3 araçtaki 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Karapınar Devlet hastanesinde tedavi altına alındılar.
İ.K’nin kullandığı 42 CEK 23 plakalı Kamyonet ile R.D ‘nin kullandığı 02 AG 022 plakalı otomobile trafik ışıklarında beklerken, D.T’nin kullandığı 06 GB 6234 plakalı minibüs çarptı.
Çarpmanın etkisi ile ortalık savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İ.K’nin kullandığı 42 CEK 23 plakalı Kamyonet sürücü İ.K ile eşi H.K çocukları M.B.K ile H.B.K ,  ‘nin 02 AG 022 otomobil sürücü R.D ile eşi F.D ve 06 GB 6234 araç sürücüsü D.T yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Karapınar devlet hastanesinde tedavi altına alındılar.
Kaza nedeni ile Karapınar –Konya Karayolu bir süre trafiğe kapanırken araçların kaldırılması ile trafik yeniden sağlandı.

Hotamış Yöresi Türkmen Ocağı Derneği Karapınar’da Ziyaretlerde Bulundu Hotamış Yöresi Türkmen Ocağı Derneği Karapınar’da Ziyaretlerde Bulundu

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.