Emre Özsoy, AK Parti’den Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Oldu     Karapınar’ın önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy, AK Parti’den Karapınar Belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.     Aday adaylığı dilekçesini AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin’e takdim den Özsoy, halka hizmet etme ve şehrin gelişimine katkıda bulunma arzusuyla adaylık başvurusunu yaptığını ifade etti.

Özsoy  yaptığı açıklamada;  "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Karapınar’ımızda hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımak ve geçmiş yılların tecrübesini yine Karapınar’ımızın hizmetine sunmak gayesiyle Karapınar Belediye başkan aday adaylığı başvurumuzu İlçe Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım.

İnşallah, ilçemizde 2004-2014  yılları arasında Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Mugayıtoğlu ve 2014-2024 yılları arasında Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yaka İlçemizde önemli hizmetlerde bulunmuşlardır. Kendilerine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde  Ak Parti Belediyeciliğimizi sizlerin destek ve dualarıyla yeni bir vizyonla önümüzde ki dönemde de devam ettireceğiz.

İnşallah bu başvurumuz hem şahsım hem de ilçemiz adına hayırlı olur. Sizlerin destek ve dualarını beklerim. Karapınar’ımıza hizmet yolunda her daim gücümüze güç katacak dilekleriniz, görüşleriniz, önerileriniz ve dualarınız için şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Karapınar'da Hacı Adayları Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı Karapınar'da Hacı Adayları Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı

Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin".dedi.

Emre Özsoy Kimdir ; 

1980 yılında Konya’nın Karapınar ilçesinde dünyaya geldi.

 İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Karapınar’da tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Harita Kadastro Mühendisliği bölümünü kazandı ve 2009 yılında mezun oldu. 2010 yılında ilçe merkezinde Özsoy Harita Mühendislik bürosu açtı. 2021 yılından itibaren Lisanslı Harita Kadastro Mühendisi (LİHKAB) olarak hizmet vermeye devam ediyor.     

       2012 yılında Karapınar Ak Parti İlçe Yönetim Kurulunda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçiminde Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2014-2019 yılları arasında Karapınar Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı dönemde Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunda görev aldı.

     Halen Karapınar’da ikamet etmekte. Evli ve üç çocuk babası.