"Bir Bilene Sor! Kariyer Günleri Etkinlikleri" programı büyük ilgi gördü.Program kapsamında, SYS Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Ortağı Hüdaverdi YARAR, öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Özellikle Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik, sektördeki güncel konuları ve kariyer planlaması hakkında önemli bilgiler sunmayı amaçladı. Programa katılan öğrenciler, Hüdaverdi YARAR'ın paylaştığı tecrübelerden ve Naim Çağlar DİRİ'nin yönlendirmelerinden büyük ilham aldı.

Hüdaverdi YARAR, program sonunda MYO Müdürü Öğr. Gör. Naim Çağlar DİRİ tarafından teşekkür plaketi ile onurlandırıldı. Diri; katılımlarından dolayı Yarar’a teşekkür ederek, “Programın başarılı planlamasında emeği geçen Öğr. Gör. Celalettin BAKIR ve programa katılan akademik-idari personel ile öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy'un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy'un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı