Ziyaret sırasında, belediye başkanı Önal, ilçenin altyapı ihtiyaçlarının karşılanması ve asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için yapılması gerekenler üzerine de görüşmeler gerçekleştirildi. Başkan Önal, "İlçemizdeki yolların kalitesini artırmak ve ulaşımı daha erişilebilir kılmak için gerekli tüm adımları atacağız. Gökhan Bey'in de desteğiyle önemli projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz." dedi.
Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "İlçenizin ihtiyaçlarını öncelikli olarak değerlendiriyor ve hızlı bir şekilde projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Yerel yönetimlerle istişare içinde olmak, işimizi kolaylaştırıyor." şeklinde konuştu.
Başkan Önal Karayolları 3. Müdürü Gökhan Köroğlu'nu Ziyaret Etti
İlçemiz, altyapı ve ulaşım projeleri ile ilgili önemli adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Önal, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ile birlikte Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette, ilçemizde yürütülen çalışmalar ve geleceğe dönük projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.
Editör: Himmet Türkmen
Yorumlar